Algemene voorwaarden

Het plaatsen van een bestelling op  mijn-hebbeding.be leidt tot het aanvaarden van onze algemene (verkoops)voorwaarden.

Wij zijn een kleine onderneming ("Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk").

Gevestigd te Bambrugge , Erpe mere waar alsook 1 van ons afhaalpunten zich bevind.

Ondernemingsnummer : 0874.109.659

Er wordt verzonden via Bpost, Dpd (enkel voor Nederland) of door onszelf geleverd. Er kan momenteel enkel in België en Nederland verzonden worden.

De gratis levering door ons geld enkel in deze gemeentes: Groot Asse / Affligem / Denderleeuw / Erpe mere / Herzele /Sint-Lievens-Houtem / Zottegem
En vanaf nu ook Ternat en Liedekerke

Mijn-hebbeding streeft ernaar binnen de 24uur te verzenden. Doch kan dit afwijken door: uitputting stock, weekend-, en feestdagen, uitblijven betaling,... Dit is dus louter ter inlichting en kan ons in geen geval ten laste gelegd worden of tot een schadevergoeding leiden.

Het verzenden gebeurt pas nadat wij de betaling ontvangen hebben. De betaling dient binnen de 5dagen uitgevoerd te worden. Zoniet wordt de bestelling geannuleerd. 

Wanneer de stock van een goed uitgeput is, kan het zijn dat het niet meer mogelijk is dit nog extra bij te bestellen. Oorzaken hiervan kunnen zijn: seizoensgebonden, prijsstijging door de fabrikant, een te beperkt order, leveringstermijn,... Mocht u van een goed toch meerdere stuks willen en deze zijn niet voorradig op onze shop, gelieve dan contact met ons op te nemen.

Betalingen van de goederen dienen momenteel nog te gebeuren via overschrijving,paypal of cash.  

Wanneer een product niet naar wensen behoort of beschadigd geleverd wordt heeft u 5 werkdagen de tijd na datum levering om het goed, gedetailleerd en gemotiveerd terug te zenden. Hierna wordt deze geacht door de klant aanvaardt te zijn. De verzendkosten zijn ten laste van de klant. De oorzaak zal door ons onderzocht worden en het geld krijgt u terug in de vorm van een cadeaubon.

Het is mogelijk dat een product afwijkt van kleur en/of van grootte dan op de getoonde afbeelding.

Bij betwisting zijn enkel de Rechtbanken van Dendermonde bevoegd.

Andersluidende voorwaarden door de klant worden niet aanvaard.

Mocht de Rechtbank één van onze voorwaarden onwettig verklaren, vervallen alle andere voorwaarden niet.